Nyheder fra Facebook

Online booking

7216 1814

32 7 9

Trænger din hud til et kvik fix så er det her løsningen. Tilbudspris 295 kr. Behandlingen starter med en dybdegående rens, derefter får du en effektiv skin-resurfacing sammensat af salicyl-acid og retinol, der vil exfoliere og give en øget celle-fornyelse i huden. (en moderne hudslibning) Behandlingen afsluttes med et maksimal C-vitamin koncentrat (en blanding af ascorbic syre, hyaluron og retinol), denne unikke blanding giver en mere jævn hudstuktur og en flot glød. Tilbuddet gælder hele sommeren.

24. Jun 2018

Læs mere

15 2 1

Er du træt af hår? Mie brugte vi som model i en af vores videoer, vi havde desværre kun tid til at behandle den ene armhule. Så her ser i forskellen på en armhule som har fået laser imod hår, og den anden armhule som ikke blev behandlet. Nu har vi selvfølgelig også behandlet den anden🙈😅 #permanenthårfjerning #laser #laserbehandling #lightsheerduet #lumenis #thebestequipment #mangeårserfaring #vielskervoreskunder #gratiskonsultation #goderesultater #beforeandafter

22. Jun 2018

Læs mere

7 0 0

Permanent hårfjerning. Her ses en armhule, der efter 6 behandlinger med laser har ca 3 til 4 små hår tilbage, det er et yderst tilfredsstillende resultat... kunden er tilfreds, og vi er lykkelige over, at kunne sende endnu en kunde ud af døren, næsten hel hår fri👏🏻👏🏻 Zoom ind på billede og se de få hår der er tilbage (billedet er taget 3 mdr. efter 6 behandling)

15. Jun 2018

Læs mere
© Klinik Q - Anmeld os på Google
Top