Spring til indhold

Permanent hårfjerning med laser i København

Det kan lade sig gøre at fjerne uønsket hårvækst effektivt på hele kroppen. I klinik Q arbejder vi kun med de bedste laser maskiner og med mere end 20 års erfarring er du som kunde sikret en god og grundig vejledning af vores sygeplejersker inden opstart af behandlingen. I klinikken arbejder vi med diode-laser fra lumenis som er en af de mest effektive og sikre maskiner der findes. Laserbehandlingen af hår giver kun et minimalt eller intet ubehag på de større områder på kroppen, de mindre områder så som overlæbe, hage og intimt vil give mere ubehag, det er dog muligt at bedøve område hjemmefra inden behandlingen. Som oftest er det nødvendigt med 4-8 behandlinger, for at opnå et optimalt resultat. Det anbefales, at der er minimum 6-12 uger imellem hver behandling, alt afhængigt af behandlingsområde.

Er du interesseret i hårfjerning med laser, er du velkommen til at booke en uforpligtende og gratis konsultation, den kan bookes online eller ved at ringe til os. 

Priser

Overlæbe: Kr. 500,-
Hage: Kr. 600,-
Kinder: Kr. 700,-
Under Ansigt: Kr. 1000,-
Armhule / axil: Kr. 700,-
Arme: Kr. 1800,-
Hænder: Kr. 600,-
Omkring brysvorter: Kr. 500,-
Stribe fra navlen og ned: Kr. 500,-
Bikini: Kr. 800,-
Tanga: Kr. 1100,-
Brasiliansk/Intim: Kr. 1400,-
Baller: Kr. 900,-
Inderlår: Kr. 1500,-
Underben m/knæ: Kr. 2200,-
Underben U/knæ: Kr. 1800,-
Fødder: Kr. 600,-
Ryg: Kr. 2500,-
Bryst & Mave: Kr. 4000,-
Hel ryk inkl. nakke & skuldre: Kr. 4000,-

Ved flere områder 50% på det billigeste kan ikke kombineres med andre rabatter: Ved konsultation kan du få et samlet pris på dine behandlinger.

Hvordan vokser hår?

Håret vokser i 3 vækstfaser. Der er en aktiv fase, en regressionsfase og en hvilefase. Hver enkelt fases varighed bestemmes af flere faktorer bl.a. placering på kroppen. Fx er 90 % af alle hårene på hovedbunden altid er i en aktiv fase, hvorimod der kun gælder for 70 % i armhulerne.

Hvorfor er LightSheer Diode Laser bedre til permanent hårfjerning end andre lasere?

LightSheer er den mest effektive laser på marked når det gælder Permanent Hårfjerning og meget mere effektiv i forhold til IPl, også kendt som Ellipse.
LightSheer Diode Laser System har en helt unik kombination af laser parametre og den patenterede ChillTip hudbeskyttelse.

LightSheer er det eneste diode lasersystem med en FDA godkendelse, som er blevet testet og afprøvet i forhold til effektiv hårfjerning.
Det unikke lasersystem benytter en lang bølgelængde, som gør det muligt også at behandle patienter med en mørk hudtype.

Er det helt ufarligt at blive behandlet med laser?

Som regl! Der kan dog i sjældne tilfælde opstå bivirkninger som for eksempel:

Irritation/rødme af huden (aftager i løbet af nogle dage)
Små skorpedannelser
Infektion (ved håndmanipulation)
Hyperpigmentering (meget sjældent)
Afpigmentering (meget sjældent)
Er det smertefuldt at blive behandlet? Du vil komme til at mærke en smule (prikkende fornemmelse). Nogle steder på kroppen er mere sensible end andre, og vi har alle en forskellig smertetærskel. Som udgangspunkt tåler alle laser hårfjerning uden problemer.

Skulle du høre til dem, der synes at behandlingen er for ubehagelig, så er der mulighed for at du hjemmefra, kan overflade bedøve området med en bedøvende creme.

Hvor mange behandlinger er nødvendigt?

Som regel vil 70-90 % af hårene være væk efter 4 til 8 behandlinger. Da laser kun rammer de hår, der er i den aktive fase, og eftersom andre hår først senere og på forskellige tidspunkter overgår til denne fase, så er det nødvendigt med en eller flere supplerende behandlinger, for at opnå et optimalt slutresultat.

Hvad sker der efter laserbehandling af hår?

Du vil opleve, at det behandlede område bliver lidt svulmende og rødt umiddelbart efter behandlingen. Denne reaktion forsvinder ret hurtigt, og vil være helt væk indenfor et døgns tid. Ligeledes vil du måske opleve små sår omkring håret i de første par dage efter behandlingen. Det er ikke nødvendigt med bandagering, og man kan vende tilbage til sine almindelige, dagligdags gøremål umiddelbart efter behandlingen.

Ved Permanent hårfjerning af flere områder er der rabat f.eks. (kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter)

Permanent hårfjerning Brasiliansk & armhule/axil 1600 kr. per behandling

Permanent hårfjerning med laser er populært blandt vores kunder som ofte kommer fra hele Nordsjælland, mere specifikt Gentofte, Hellerup og Lyngby samt København. Bor du i nærheden, kan du altid besøge vores klinik hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil booke en tid. Du kan også booke online.

Behandlingerne udføres af vores kosmetiske sygeplejersker: Marie, Mille og Tascha

Ansvarlig læge: Lina