Tatoveringsfjernelse

Online booking

7216 1814

Tatoveringsfjernelse med laser - kun Frederiksberg


Har du tatoveringer, som du fortryder? Vil du gerne have dem fjernet permanent eller lavet en cover-up tatovering? Så har Klinik Q svaret til dig! Vi har maskinen, der kan fjerne dine tatoveringer permanent. Tascha, som udfører tatoveringsfjernelsen, har mere end 12 års erfaring og har gennem tiden fjernet mange tatoveringer for kunder lokalt fra Frederiksberg, Charlottenlund, København, Nordsjælland og resten af landet.

 

Fjernelse af tatovering | Sådan virker behandlingen

Uønskede tatoveringer kan fjernes i dag med laserbehandling.

De fleste tatoveringsfarver består af en opløsning af farvekorn, som under selve tatoveringen er prikket ind i underhuden. farvekornene er så store at vores krop ikke selv kan udskille dem. ved en laserbehandling rammes farvekornene af en kraftig og kortvarig lysstråle, hvis energi sprænger dem i til mindre stykker og derefter renser din krop så pigmenterne ud af kroppen, så tatoveringen forsvinder. Det er altid svært at sige, hvor mange behandlinger der kræves, før tatoveringen er helt fjernet. Vi anbefaler, at du kigger forbi vores klinik til en gratis konsultation, så vi kan vurdere dit behandlingsforløb individuelt. Antallet af behandlinger afhænger blandt andet af tatoveringens alder, farve samt hvilken teknik, den er lavet med. Generelt er sorte og røde farve lettere at fjerne end hvidlige farve, der kan risikere at resultere i en blålig tone på huden.

Ønsker du at få fjernet permanent make-up, har vi hos Klinik Q gode erfaring med dette, der grundet farven og teknikken er forholdsvis let at få fjernet.

 

Risiko og smerte

Vi gør opmærksom på, at det gør lige så ondt at få fjernet en tattoo, som det gør at få den lavet og flere synes også det gør mere ondt at få den fjernet, dog går behandlingen rigtig hurtigt og ofte drejer det sig om sekunder, også er det overstået. Der er ved fjernelse af tatoveringer risiko for ardannelse. Samtidig kan man ved behandlingen risikere at få hypopigmentering, som er en lokal afblegning af huden i det behandlede område. Der kan derfor gå op til 12-18 måneder, før huden er helet fuldstændig.

 

Sådan foregår behandlingen

Vi starter altid med at tage billeder af din tatovering og høre dig, hvordan det er gået siden sidste behandling. Derefter desinficerer og køler vi det behandlede område og påbegynder behandlingen. Når du forlader klinikken vil du føle en brændende fornemmelse i området. Området kan i nogle uger efter risikerer at hæve op, og vi anbefaler derfor, at du smører med en post-creme – denne kan købes i klinikken til 99 kr. Efter minimum 6 uger kan behandlingen gentages.

 

Book en tid

Hos Klinik Q tilbyder vi gratis konsultation til tatoveringsfjernelse. Vi tager en samtale med dig om dine forventninger til behandlingen, ligesom vi giver dig al den information, der er nødvendig. Book gerne tid til en konsultation online eller ring til os på telefon 72161814. Du kan både booke tid til fjernelse af din tatovering i vores klinik på Frederiksberg i København.

 

 

Prisliste

Optil 3x3 cm:

500,-

Optil 5x5 cm:

600,-

Optil 8x8 cm:

800,-

Bryn (permanent make-up):

600,-

*Tillæg på 100-200 kr. ved farvetatovering:

Ved større tatoveringer så ring for pris eller book en gratis konsultation.:

© Klinik Q - Anmeld os på Google
Top