Laser-Peel

Online booking

7216 1814

Hvad er en Laser-Peel?

Se før/efter billeder herunder

Genopfrisk din hud med laser-peel i København

Laser-peel er ansigtsbehandlingen for dig, der ønsker at opfriske din hud. Hos Klinik Q udfører vi denne behandling, som er en nyere form for behandling, der kan afhjælpe diverse former for hudproblemer. Behandlingen udføres af vores dygtige kosmetiske behandlere, som du finder på både vores klinik i Frederiksberg og i Charlottenlund. Vi har de mest moderne laserapparater, der findes på markedet, og derfor er vi at foretrække som din kosmetiske behandler.

Laser-peel medfører en ensartet hudstruktur

Laser-peel er en ny, men meget populær behandlingsmetode, fordi den går ind og fjerner et meget tyndt lag af den yderste hud. Derved efterlades huden med en ny frisk glød, som kan være løsningen på dit hudproblem.

Har du et af disse hudproblemer, så kan laser-peel afhjælpe følgende:

  • Inflamation (acne)
  • Mørke spots
  • Solskader
  • Milde ar
  • Høj olieproduktion i huden

En mild behandling, som medfører et flot resultat

Ansigtsbehandlingen er fordelsagtig, da den ikke medfører nogen form for smerte. Under behandlingen kan du højest føle, at din hud bliver varm eller en kriblende fornemmelse. Dog er laser-peel meget effektiv, da behandlingen blandt andet medfører mindre porer, en friskere hud samt reducerer de fine linjer i huden.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor store intervallerne mellem behandlingerne bør være – men vores dygtige team vil naturligvis rådgive dig til en behandling, som passer til dig og din hud. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at laser-peel-behandlingen kan medføre en let rødme eller afskalning af huden, og i enkelte tilfælde kan den medføre et mildt akne-udbrud. Derfor anbefaler vi, at du ikke får behandlingen tæt på en stor begivenhed. Dog vil din hud efter de eventuelle bivirkninger hurtigt fremstå smuk og ungdommelig.

Gratis og uforpligtende konsultation

Hvis du ønsker at blive klogere på denne form for ansigtsbehandling, kan du kontakte os enten via tlf. 72 16 18 14 eller via mail til info@klinikq.dk. Vores professionelle kosmetiske behandlere vil altid vejlede dig på bedste vis. Derudover tilbyder vi gratis konsultation, så du kan få et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag for at høre nærmere – vi glæder os til at høre fra dig.    

Prisliste

laser-peel:

1695,-

3 x laser-peel:

3995,-

© Klinik Q - Anmeld os på Google
Top