Epilering

Online booking

7216 1814

Permanent hårfjerning med epilering


Epilering er den ”gammeldags” metode til at fjerne uønskede hårvækst. Det er en permanent løsning som kan bruges til lyse, grå og røde hår. Har du mørke hår vil vi altid anbefale vores Diode-laser behandling.

Hvordan foregår behandling?

Behandlingen starter med at huden bliver desinficerede, derefter kommer der en meget fin lille nål ned langs med hårsækken som udsender en let strøm, som så destruerer hårroden og denne vil ikke kunne gendannes. 

Kommer hårene igen?

De hår der er blevet fjernet, kommer ikke tilbage. I de mere hormon-relateret områder så som ansigt, omkring brystvorter, vil man på et senere tidspunkt risikere, at danne nye hår og det er derfor nødvendigt, at komme til en ny behandling, men der kan gå flere år, før dette er nødvendigt.

Hvor ofte skal jeg behandles?

Håret består af 3 forskellige vækstfaser og det er derfor meget individuelt hvor ofte det er nødvendigt med behandling, dog skal der ved de første behandlinger kun være ca. en uges mellemrum i mellem behandlingerne.

Hvilke områder kan behandles:

Epilering bruges kun til mindre områder, såsom ansigt, omkring brystvorter, omkring navlen eller enkelte hår i bikinilinjen.

Du kan altid booke en gratis konsultation hos en af vores epilerings specialister:

Frederiksberg:  Anja

Charlottenlund: Kirsten

Prisliste

15 min. (kun meget få hår):

350,-

30 min.:

550,-

© Klinik Q - Anmeld os på Google
Top