Vippebukning

Få flotte bukkede vipper med permanent vippebukning

Se før/efter billeder herunder

Skånsom vippebukning/Lash Lift i København

Hvis du ønsker, at dine vipper skal syne længere på en naturlig måde, så er vippebukning helt sikkert en løsning for dig. Hos Klinik Q tilbyder vi vippebukning – eller bedre kendt som Lash Lift – der giver dig de lange, naturlige vipper, som du altid har drømt om. I vores klinik, som er beliggende på Frederiksberg, har vi dygtige kosmetologer, der står klar til at byde dig velkommen. Som navnet på behandlingen antyder, giver vi dine vipper et buk, som gør, at dine øjenvipper bliver mere synlige i 6-8 uger.

Få smukkere og længere vipper

Hvis du er træt af at stå op hver morgen for at bukke dine vipper og lægge mascara – så er vippebukning en attraktiv behandling til dig. Ved et permanent vippebuk opnår du et naturligt look, som du med garanti vil blive glad for. Behandlingen medfører nemlig, at dine vipper syner meget længere og sundere. Vores kosmetologer udfører naturligvis behandlingen meget skånsomt, og derfor er vippebukningen ikke smertefuld på nogen måde.

Behandlingen foregår ved, at man lægger en silikonespole på øjenlåget, hvor dine vipper bukkes op af. Herefter påføres væsker til vipperne, som du skal ligge med i ca. 25 minutter. Væsken er naturlig og derfor på ingen måde til skade for dine vipper – hvilket også er grunden til, at denne behandling er så populær blandt vores kunder.

Værd at vide om vippebukning

En permanent vippebukning tager ca. 45 minutter, og det er vigtigt, at du har tiden til, at væsken kan få lov til at sidde og arbejde i den anbefalede tid. Derudover skal du være opmærksom på, at dine vipper ikke må blive våde, samt at du ikke hverken må sove på vipperne eller bruge mascara de følgende 24 timer efter behandlingen. Dog vil vores professionelle kosmetologer fortælle dig mere om dette ved selve behandlingen.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du har brug for at blive lidt klogere på vippebukning eller blot har nogle spørgsmål til selve behandlingen – så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig enten på tlf. 72 16 18 14 eller pr. mail info@klinikq.dk.

Prisliste

Vippebukning:

499,-

Top