ZO Skin Health Professionel hud-peeling


Bag ZO Skin Health står DR. Zein Obagi som er certificeret dermatolog. igennem 35 år har han udviklet hudplejeløsninger som skaber resultater. Hans innovative principper for gendannelse af sund hud anses i dag som "the golden standard" inden for hudpleje. Han regnes som en af verdens førende eksperter inden for kemisk peeling. 

Udover professionelle peelinger vi laver i klinikken, har ZO skin Health også en fantastisk hudplejeserie til hjemmebrug. 

Peelinger du kan få på klinikken:

 

Zo Stimulation Peel (30 min)

Den ultimative resultatorienteret behandling, hvis du ønsker at forny og revitalisere huden uden nedetid. Behandlingen foretages i et forløb med 1 behandling hver uge og derefter hver 4 til 6 uge for vedligeholdelse. 

ZO Blemish & Oil control treatment (60 min)

Denne behandling bidrager til forbedre uren hud og forebygge udbrud af bumser.  Behandlingen foretages i et forløb med 1 behandling hver uge og derefter hver 4 til 6 uge for vedligeholdelse. 

ZO Skin Brightening treatment (60 min)

Denne behandling bidrager til at bekæmpe pigmenteringsrelaterede problemer for at udjævne mørke pletter og ujævn hudtone. Behandlingen foretages i et forløb med 1 behandling hver uge og derefter hver 4 til 6 uge for vedligeholdelse. 

ZO Ultra Hydration treatment (45 min)

Denne behandling er er specielt udviklet til at arbejde med tør, dehydreret hud for at genoprette hydrering og virke lindrende, kølende og beroligende på huden. behandlingen foretages 1 til 4 gange om måneden og vedligeholdes hver 4 til 6 uge.

ZO Invisapeel Resurfacing (25 min)

En hudfornyende behandling der virker eksfolierende og frisker straks huden op, genopretter fugtbalancen og udjævner hudtonen. Behandlingen foretages i et forløb med 1 behandling hver uge og derefter hver 4 til 6 uge for vedligeholdelse.

 

Husk du altid kan booke en gratis hudanalyse så vi sammen kan finde det bedste forløb til netop din hud. 

På glædeligt gensyn i klinikken.

 

                                                        

 

 Prisliste

Stimulation Peel:

1100,-

Blemish & Oil Control:

1500,-

Skin Brightening:

1600,-

Ultra Hydration:

1250,-

Invisapeel Resurfacing:

900,-

Hand Renewal:

600,-

Stimulation Peel 5 stk.:

4400,-

Stimulation Peel 5 stk + home kit:

5500,-

Top