Behandlinger

Få botox behandling i Frederiksberg


Vi har mere end 10 års erfaring med botox behandlinger, og vi tiltrækker mange kunder, der ønsker botox behandlinger fra Lyngby, Gentofte, Hellerup samt fra resten af Nordsjælland. 


Botox behandlinger fås i Charlottenlund på Nordsjælland og i Frederiksberg, hvor vores skønhedsklinikker findes. Vores priser på botox behandling er nogen af de bedste på Nordsjælland, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at vide mere.

Mikaela Arvedson er en af Skandinaviens dygtigste kosmetiske behandlere, og har mange års erfaring som autoriseret botox & filler behandler i Danmark og Sverige. Mikaela dygtiggør sig konstant, og hun er årligt på kurser og kongresser i ind- og udlandet. På den måde er hun altid opdateret omkring de seneste nyheder. Mikaela sætter en stor ære i at lave flotte æstetiske resultater, og giver altid kunden den mest optimale vejledning. Bor du i Gentofte, Hellerup eller Nordsjælland, og ønsker du en botox behandling, er Mikaela den rette til at udføre det.

Hvor kan jeg anvende Botox behandling / vistabel?

Botox behandling / vistabel kan bruges kosmetisk til rynkebehandling, da botox minimerer linjer i f.eks. panden, kragetæer (smilerynker omkring øjne), imellem brynene (glabella, de to linjer, der får dig til at se gal/vred ud), de små fine linjer på næse, gummy smile  (synligt tandkød når du smiler)

Hvad er botox / vistabel?

Botox indeholder botulinum toksin A. Dette er et protein og et nourotoxin, som medvirker til at minimere rynkerne ved at blokere de nerveimpulser, der normalt stimulerer musklerne til at trække sig sammen. En botox behandling får derved musklerne til at slappe af og derved minimeres linjerne.

Kunder:

Vi har mange tilfredse kunder, som har fået botox behandlinger hos os, der kommer fra Hellerup, Gentofte, Lyngby samt fra resten af Nordsjælland.

Top