Ansigtsbehandling

Online booking

7216 1814

Afstressende ansigtsbehandlinger til mænd


Flot, sund hud er vigtigt for både kvinder og mænd. Hos KlinikQ tilbyder vi alle vores ansigtsbehandlinger til mænd, ligesom vi også har specifikke behandlinger kun for mænd. Mange mænd lægger vægt på et veltrimmet skæg eller en moderne frisure – men en velplejet hud er en lige så stor del af mandens udtryk. Med en ansigtsbehandling vil du som mand opleve at din hud blive både pænere og sundere. Til mænd tilbyder vi også retning af bryn samt hårfjerning med voks eller laser. Vi tilbyder bl.a.:

 

Den grundige

I den lange ansigtsbehandling får du afrensning af ansigt, peeling med frugtsyre, dybderens (fjernelse af hudorme), ansigtsmassage og ansigtsmaske. Behandlingen afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Derudover får du også plukning/voksning af øre, næse og bryn samt en let manicure (neglebånd klippes og negle ordnes).  Du vil som en del i ansigtsbehandlingen også få vejledning i hjemmepleje.

 

Den hurtige og effektive

Med den hurtige ansigtsbehandling til mænd får du afrensning af ansigt, peeling med frugtsyre, dybderens (fjernelse af hudorme) og ansigtsmaske. Behandlingen afsluttes med serum, øjen- og dagcreme samt en vejledning i hjemmepleje.

 

Book en tid i dag

Du er altid velkommen til at booke en gratis konsultation for at høre mere om, hvilke ansigtsbehandlinger og skønhedspleje vi tilbyder til mænd. Ring til os på telefon 72161814 eller book en tid online. Vi tilbyder både ansigtsbehandlinger til mænd på vores klinik på Frederiksberg i København samt i Charlottenlund.

 

Prisliste

Den grundige, 90 min.:

800,-

Den hurtige og effektive, 45 min.:

500,-

Retning af bryn:

100,-

© Klinik Q - Anmeld os på Google
Top