Online booking

7216 1814

Avanceret hudpleje

Vi er eksperter i hudpleje

En smuk og velplejet hud er altafgørende for din udstråling og velvære. Det er vigtigt at pleje huden dagligt, men trænger din hud til en dybdegående og effektiv behandling, står vi klar til at hjælpe dig. Hos Klinik Q er vi er dygtigt team af specialister inden for avanceret hudpleje. Vi tilbyder både behandling til særlige hudproblemer så som acne, sart hud og anti-age-behandling, ligesom vi også tager os af dig, der blot trænger til velvære for din hud.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en lang række af behandlinger inden for avanceret hudpleje. Har du problemer med uren hud, strækmærker eller rynker tilbyder vi de nyeste teknikker inden for dermaroller. Drømmer du om en fastere hud og vil du gerne genvinde hudens elasticitet, så er en dermatude-behandling det helt rigtige for dig. Er du til innovativ pleje af huden tilbyder vi også PH-behandlinger med de effektive produkter fra PH Formula. Trænger din hud til et boost anbefaler vi den forfriskende oxygenbehandling, hvor du får tilført høje koncentrationer af aktive stoffer fra serum, der giver din hud et helt nyt liv. Se også vores avancerede mikrodermabrasionbehandlinger, hvor huden slibes let som en effektiv og dybdegående ansigtsbehandling. Mikrodermabrasion er ideelt for dig, der trænger til et fornyede kick.

 

Kontakt os i dag

Vores dygtige og erfarne kosmetologer står klar til at hjælpe dig omkring det helt rigtige valg af hudpleje. Kig forbi en af vores klinikker på Frederiksberg eller i Charlottenlund og få en individuel analyse og vurdering af din hud – så vejlede vi dig til den helt rigtige behandling. Har du spørgsmål til vores klinik eller er du interesseret i en behandling, er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 72161814.

© Klinik Q - Speciale i botox, juvederm & laserbehandling
Top