KlinikQ Frederiksberg Åbningstider
Mandag 09.00 - 16.00
Tirsdag 09.00 - 16.00
Onsdag 09.00 - 20.00
Torsdag 09.00 - 19.00
Fredag 09.00 - 19.00
Lørdag 09.00 - 14.00
KlinikQ Charlottenlund Åbningstider
Mandag 10.00 - 18.00
Tirsdag 10.00 - 18.00
Onsdag 10.00 - 20.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag 10.00 - 19.00
Lørdag 09.00 - 14.00

 

Kliniken for Ham & Hende

Klinikken

for Ham & Hende

slider_0011

Ansigtsbehandlinger

slider_0000_Group 10

Behandlinger

kun for mænd

Voksbehandlinger

Alle typer af

Voksbehandlinger

slider_0006_Group 7

Shellac

Lak der virkelig holder

Bryn & vipper

Vi tilbyder alt i

Bryn & vipper

Permanent hårfjening

Permanent hårfjening

slider_0010

Tatoveringsfjernelse

Murad-Ansigtsbehandling

Til dig, som ønsker resultater !

Ved hver ansigtsbehandling starter vi altid med gennemgå huden ved en grundig hudanalyse, derfor skal du ikke være bange for om du har booket en forkert behandling. Vi skal nok vejlede dig og sammensætte den helt rigtige ansigtsbehandling for netop dig og din hud. 

Vores skønhedsklinikker i Charlottenlund og Frederiksberg tilbyder forskellige former for ansigtsbehandling. Vores ansigtsbehandling tiltrækker ofte kunder fra Lyngby, Gentofte og fra resten af Nordsjælland, fordi vi tilbyder mange forskellige slags ansigtsbehandlinger.

Murad specialbehandlinger – effektive behandlinger på kort tid:

MURAD Enzym ansigtsbehandling (fedtet og uren hud) 45 min.
Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzym peeling, maske. Afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Denne behandlingen er egnet til personer med tilstoppede porer eller akne. Enzymerne reducerer aknen, forbedrer hudens glød og renser samtidigt porerne i dybden.
Kr. 495,-

Kurforløb med 5 behandlinger til kr. 2.000,- 

MURAD C-vitamin ansigtsbehandling (pigmentskader og trist hud) 45min. 
Dobbelt afrensning, hudanalyse, C-vitamin “peeling”, maske. Afsluttes med C-vitamin toner, øjen- og dagcreme. Denne behandlingen er til dig med pigmentforandringer eller miljøskadet hud. C-vitamin behandlingen giver huden et “boost” af antioxidanter som giver huden glød, lysner pigmenteringer samt forebygger nye skader på huden. Specielt egnet til soldyrkere, rygere eller den triste og grå hud, som mangler glød og udstråling.
Kr. 495,-

Kurforløb med 5 behandlinger til kr. 2.000,- 

MURAD Redness Terapi behandling (sart og irriteret hud) 45 min. 
Dobbelt afrensning, hudanalyse, mild enzym peeling, serum + speciel kølende maske. Afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Denne behandlingen er beroligende, den egner sig til den røde, sarte og irriteret hud. Behandlingen fremgår af ingredienser som styrker hudens barriere, den reducere rødme og minimere sensiviteten.
Kr. 495,-

Kurforløb med 5 behandlinger til kr. 2.000,- 

MURAD Resurgence behandling (hormonforstyrret og moden hud) 45 min. 
Dobbelt afrensning, hudanalyse, AHA peeling, maske. Afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Denne behandlingen er til den modne hud med lette hormonelle forstyrrelser eller huden som mangler vitalitet og fugt. Den egner sig til alle med kombination af tør hud, fine linjer, tab af elasticitet, trist hud og hormonelle udbrud. Behandlingen fremgår af multi-aktive ingredienser som genopbygger hudens collagen niveau og får linjer og rynker til at synes mindre, hvad end de er skabt af tørhed eller med alderen.
Kr. 495,-

Kurforløb med 5 behandlinger til kr. 2.000,- 

AHA – Rapid Exfoliator (frugtsyre) behandling/pensling (ALLE hudtyper) 30 min. 
Dobbelt afrensning, hudanalyse, AHA peeling, creme maske. Afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Ansigtsbehandlingen til dig som ønsker reducering af de fine linjer/rynker, lysning af pigmenteringer eller effektiv behandling imod akne og tilstoppet porer. Frugtsyren har en unik og dybdevirkende effekt på huden pga. dens blanding af antinflamatoriske, antioxidantiske og fugtgivende ingredienser – den “opbygger” huden indefra ved bla. at stimulere collagen og elastin produktionen som forebygger fine linjer/rynker samt neutraliserer hudens PH-værdi.
Kr. 395,-

Kurforløb med 6 behandlinger til kr. 2000,-

AHA – Intensive Wrinkle Reducer (frugtsyre) behandling/pensling (moden hud) 30 min. 
Dobbelt afrensning, hudanalyse, AHA peeling, creme maske. Afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Ansigtsbehandlingen til dig som ønsker en drastisk reducering af synligheden af linjer/rynker. Denne peeling pensles direkte på lokal områderne og virker effektivt på problemet. Frugtsyren indeholder den banebrydende Durian Cell Reform formel, som giver resultat efter første behandling, ved at give huden glød, blødgøre og øge fastheden.
Kr. 395,-

Kurforløb med 6 behandlinger til kr. 2000,-

Til dig som gerne vil have lidt ekstra – i forbindelse med alle Murad behandlinger:
Vi kan tilbyde dig mere forkælelse i din behandling, i form af ansigtsmassage og længere tid med din behandler. Lidt ekstra ved et tillæg på Kr. 200,-

 

Express Ansigtsbehandling 30 min.
Dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling, maske. Afsluttes med serum, øjen- & dagcreme. Ansigtsbehandlingen retter sig mod den travle kvinde/mand, som ønsker den maksimale effekt på minimal tid. Behandlingen gennemfugter huden og giver den en masse pleje.
Kr. 300,-

Dybderens (fedtet og uren hud) 60 min. 
Dobbelt afrensning af både ansigt og décolté, hudanalyse, peeling, dybderens, trykpunktsansigts-massage, maske. Afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Ansigtsbehandlingen til dig, som ønsker lidt ekstra forkælelse, grundig gennemgang- og behandling af huden.
Kr. 695,-

Klassisk Ansigtsbehandling 60 min. 
Dobbelt afrensning af både ansigt og décolté, hudanalyse, peeling, let dybderens, ansigts-massage, maske. Afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Ansigtsbehandlingen er til dig, som ønsker ekstra forkælelse, grundig gennemgang- og behandling af huden.
Kr. 625,-

Klinik Q – Avanceret luksus 90 min.
Til dig som virkelig vil føle dig som en “Prinsesse/prins” for en dag. Behandlingen starter med en afslappende rygmassage, dobbelt afrensning af ansigt og décolté, hudanalyse, peeling, dybderens, ansigtsmassage (trykpunkt + drænage + afslappende), specialmaske (efter hudtype), øjenmaske, hovedbundsmassage, serum, øjen- og dagcreme, let dag make-up.
Kr. 895,-

Vi leverer luksus ansigtsbehandlinger til kunder fra hele København, Hellerup, Gentofte og Nordsjælland på vores klinikker, som ligger centralt på Frederiksberg på H.C. Ørstedsvej og i Charlottenlund på Jægersborg Alle. Bor du i Hellerup, Gentofte, Lyngby eller et andet sted på Nordsjælland, og er du interesseret i en ansigtsbehandling, er du velkommen til at kontakte os. Du kan booke tid online eller ringe til os på tlf. 72 16 18 14.

Følg os på instagram!

Klik her for at følge os

Like os på facebook!